Ordskyer på bloggen

Herunder en embeddet ordsky med den almindelige søgning til Google.

Herunder den lidt sjovere version, hvor stien peger ind på CC:BY på Flickr for det pågældende søgeord – altså kan eleven se et billede med det pågældende udsagnsord – og måske finde ud af hvad det betyder…ha ha – det behøver jo ikke være nemt for at være udfordrende…

I stedet for Google og Flickr kan du selvfølgelig også pege på alt muligt andet – artikler på Wikipedia – oversættelser på Google Translate – steder på Google Maps eller hvad du ellers kan komme i tanke om… en visuel ressource med flere lag…

Andre eksemplerWord cloud made with WordItOut

Formular fra WordleOm forfatteren

Profile photo of Peter Leth

Peter Leth har skrevet 23 artikler for Historie på skolen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *